Autorulote Semi-Integrate

Vedeți toate autorulotele Semi-integrat de la Ahorn la prețuri extrem de atractive. Obțineți o ofertă de la distribuitorul oficial al autorulotelor Ahorn în România.

Alegeți tipul:

Alegeți locurile de dormit:

Alegeți lungimea:

Alegeți un tip de pat:

Autorulote Semi-Integrate

Toate vehiculele semi-integrate oferă spațiu amplu pentru o vacanță cu copii sau prieteni într-o autorulotă. Aceste autorulote semi-integrate au un mare avantaj față de alcovuri, având o mulțime de opțiuni de depozitare prin intermediul compartimentelor de deasupra cabinei șoferului. Toate autorulotele din această serie beneficiază de șasiul sigur Renault.

Autorulote semi-integrate din seria AHORN CAMP SERIES

Autorulote semi-integrate din seria Ahorn Camp se disting prin lungimea lor compactă – toate modelele rămân sub șapte metri. Cu toate acestea, ele oferă un spațiu de depozitare și confort amplu, dispunând în același timp de componentele tehnice de înaltă calitate pe care le găsiți la modelele individuale. Toate modelele au un garaj în spate și alte accesorii suplimentare care pot fi configurate individual. Deveniți acum proprietar de autorulote și începeți aventura dumneavoastră de camping!

Autorulote semi-integrate din seria CANADA SERIES 

Seria Canada de la Ahorn Camp se distinge prin exteriorul său modern de culoare bej. Aici accentul este pus pe eleganță, confort ridicat și cea mai recentă tehnologie. Toate autorulotele Canada vin cu un pachet complet de echipamente standard și un design interior modern. Acestea au o lungime de puțin peste șapte metri, oferind un spațiu de locuit și de depozitare amplu. Toate modelele Canada au posibilitatea de a separa zonele de locuit și de dormit cu ușă.