Autorulote Alcoven

Vedeți toate autorulotele Alcov de la Ahorn la prețuri extrem de atractive. Obțineți o ofertă de la distribuitorul oficial al autorulotelor Ahorn în România.

Alegeți tipul:

Alegeți locurile de dormit:

Alegeți lungimea:

Alegeți un tip de pat:

Autorulote Alcoven

Autorulotele noastre cu nișă alcov, oferă proprietarilor lor mult spațiu și confort. Ceea ce este special la autorulotele cu nișă, spre deosebire de autorulotele semi-integrate, este zona de dormit separată deasupra cabinei șoferului. Așa numită structură, iese deasupra acoperișului cabinei șoferului autorulotei. Astfel se creează o zonă de dormit separată. Prin urmare, modelele cu nișă oferă suficient spațiu pentru a vă relaxa cu prietenii sau familia.

În special pentru copii, zona de dormit în nișă de autorulote nu este doar distractivă, ci și sigură. O plasă de siguranță poate fi atașată la toate paturile de nișă. Chiar și cei mici pot privi stelele prin acoperișul panoramic și pot adormi în siguranță. Toate rulotele noastre sunt construite pe șasiul fiabil Renault.

Autorulote de nișă din SERIA AHORN CAMP
Autorulotele de nișă din SERIA Ahorn Camp se caracterizează prin lungimea lor compactă – toate modelele rămân sub șapte metri. Acest lucru înseamnă că sunt manevrabile și oferă totuși mult spațiu datorită nișei. Toate modelele au un garaj în spate și alte accesorii opționale care pot fi adaptate individual.

Autorulote de nișă din SERIA CANADA
Seria CANADA se caracterizează prin vopseaua bej modernă pentru pereții cabinei. Aici se pune accentul pe eleganță, confort ridicat și tehnologie de ultimă generație. Toate vehiculele dispun de o multitudine de echipamente standard și de un design interior modern. Acestea au o lungime de puțin peste șapte metri și prin urmare, oferă un spațiu de locuit și de depozitare amplu, dar sunt totuși manevrabile.

Alcoven Campers din Seria ECO
Seria Eco de la Ahorn Camp impresionează prin caracteristicile sale intuitive, designul interior robust și echipamentele durabile. Acesta este motivul pentru care autorulotele din serie. Modelele Eco au spațiu pentru 6 persoane și sunt, prin urmare, ideale pentru un tur în autorulote cu o familie numeroasă sau cu mulți prieteni.