Autorulote Șasiu de Renault - AHORN România

Producătorul francez de mașini Renault are o experiență de peste 120 de ani. De la alianța strategică cu Nissan din 1999, Renault a devenit unul dintre cei mai mari producători de automobile din lume și continuă să ofere pe piață noi soluții tehnologice și inovatoare.

În industria auto, Renault introduce modelele principale Master și Trafic, care au fost lansate în 1980. Renault Master a suferit un facelift în 2019. Pentru seria de modele 2022, Renault Trafic a suferit, de asemenea, un facelift complet și a introdus numeroase inovații. În total, Renault a vândut 4 milioane de exemplare din cele două modele în peste 50 de țări.

Parteneriatul dintre Ahorn Camp și Renault a fost unul de succes încă din 2013, dar Ahorn Camp și-a dezvoltat în mod activ proiectele cu Renault începând din 2014. Aici puteți găsi instrucțiunile de utilizare pentru Renault Master.

Lansarea în 2022 a noului Renault Trafics cu actualizări.

Date și performanțe - Camper Renault

Mai multe beneficii de la Kemper Renault

AdBlue

Cele mai recente cerințe de evacuare prin AdBlue: rezervorul a fost mărit în facelift la 28 de litri.

Asistent pentru unghiul mort

Sunt disponibile o varietate de sisteme de asistență la condus, asistentul pentru unghiul mort avertizează prin oglinzile laterale asupra vehiculelor care nu pot fi văzute.

Asistent de întreținere a benzilor

 Asistent de întreținere a benzilor: poate fi comandat opțional, avertizează când șoferul părăsește banda și mărește siguranța.

Echipamente de înaltă calitate

Sistemul multimedia opțional Media Nav Evolution: În viitor, sistemul include integrarea smartphone-urilor prin Android Auto și Apple CarPlay.

Partea frontală impresionantă

Un frontal impresionant, cu o grilă înaltă a radiatorului, elemente cromate și o semnătură luminoasă cu LED

Sistem multimedia

Sistemul multimedia opțional Media Nav Evolution: în viitor, sistemul include integrarea smartphone-urilor prin Android Auto și Apple CarPlay.

Motor diesel de ultimă generație

Motoare diesel de ultimă generație, puternice și economice, cu tehnologie twin turbo.